Klubmodul henter siden
Berlintur 2018
Opret en profil eller log ind

Invitation

Vi har igen i år valgt at arrangere en badminton-tur, der i lighed med de foregående år, er YONEX-Junior-CUP i Berlin, der afvikles i påsken, fra den 29. marts til den 2. april 2018, begge dage inkl.

Vi vil gerne invitere dig til at deltage i den årlige klubtur.

Tilbuddet gives til de spillere, som har spillet på hold i denne sæson samt enkelte andre som vurderes at kunne gøre sig gældende i deres respektive rækker i U11 til U22. Vi vil meget gerne snarest, og senest den 4. februar 2018, have at vide om du ønsker at deltage, da vi har begrænset antal pladser i bussen. Besked om betaling mm. vil først komme senere.

Der vil være afgang, Skærtorsdag den 29. marts kl. ca. 9.00. Det præcise hjemkomsttidspunkt kendes ikke, men det bliver formentlig sidst på eftermiddagen 2. påskedag (mandag) den 2. april 2018.

For spillere, der betaler kontingent til ungdomsafdelingen, er egenbetaling kr. 2.500 For spillere, som ikke betaler ungdomskontingent, er egenbetaling kr. 3.000. Beløbet dækker samtlige omkostninger til transport frem og tilbage, turnerings-afgift, bolde, overnatning på youth hostel samt alle måltider, mens vi er i Berlin.

Til denne turnering vil alle deltagere, så vidt det er muligt, blive tilmeldt i alle 3 kategorier, så I kan være behørigt beskæftigede i så lang tid som muligt. Vi skal ved den endelige tilmelding (ultimo februar) derfor vide, hvem I vil spille sammen med. Der kan naturligvis også tilmeldes med x-makker. Her kan vi dog ikke love, at der er en makker. Der spilles i de samme aldersklasser, som vi kender her i Danmark. For dem, som ikke får en makker fra Herlev/hjorten vil vi forsøge at sætte jer sammen med en spiller fra Lyngby.

I turneringen er der 2 rækker. En A-række og en B-række. Alle E-M-A-række spillere vil som udgangspunkt blive tilmeldt i A (Der kan være enkelte A række spillere som vi vurdere får en bedre oplevelse af at spille i B rækken. Alle andre vil blive tilmeldt i B.

Det skal understreges, at turen alene er en badmintontur, og at man derfor ikke kan komme på sightseeing i Berlin. Tiden tilbringes for det meste sammen i sportshallen.

Det er derfor ikke tilladt at tage rundt på egen hånd, men der vil formentlig være et par fælles gåture med de voksne, da vi bor centralt i Berlin.

Der er som sædvanligt ved vores arrangementer i ungdomsafdelingen totalt forbud mod at indtage nogen former for alkohol mv. og en forventning om at alle opfører sig sportsligt korrekt under hele turen, og at de store i fornødent omfang hjælper de mindste tilrette!

Ledere fra HHB på turen vil være 3-4 forældre og der vil ligeledes være 2-3 HHB trænere med på turen.

Har I nogle spørgsmål til turen, er I meget velkomne til at kontakte undertegnede.

Venlig hilsen

Ole Juelstorp-Jacobsen - Herlev/Hjorten Badminton/USU

Telefon nr. 40991627

Tilmeldte
31 /36
Tilmeldingsfrist
20.02.2018
Tidspunkt
29.03.2018 kl. 09.00 - 02.04.2018 kl. 17.00
Sted
Berlin
Jeg ønsker at deltage i årets tur til Berlin*:
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Nyheder

Følg med på vores sociale medier

Facebook

Instagram

Vores sponsorer