HHB’s målsætning

Vi favner bredt - fra hygge til ambitiøs - fra motion til elite - fra ung til gammel. Det vil sige, at:

  • Det skal være hyggeligt at komme i klubben, både som børn og forældre, men der er også mulighed for at være ambitiøs.
  • Der skal være tilbud både til elitespillere, der ønsker at være blandt de bedste i landet, og til motionister, der ønsker at spille med vennerne 1-2 gange om ugen.

Ungdomsafdelingen

Ungdomsspilerne har i forbindelse med opstarten af sæsonen 2022-23 udpeget de værdier, der er vigtigst for spillerne. Læs mere i dokumentet her:

HerlevHjorten Badmintonklub_værdier for ungomdsafdelingen.docx

Ungdomsafdelingen har i dag ca. 200 aktive spillere under 19 år. Niveauet spænder vidt – lige fra begynderstadiet til de allerbedste i landet. Så der vil altid være en mulighed, der passer dig. Alle - på nær nybegyndere - tilbydes træning minimum to gange om ugen.

Der er tilknyttet en til to trænere til mange træningsgrupper, og alle spillere vil i begyndelsen lære de vigtigste teknikker. Senere vil man efter lyst og evner få mulighed for at deltage i holdkampe og turneringer.

Man kan vælge kun at spille én gang om ugen, men vi anbefaler, at man spiller minimum to gange om ugen, og gerne mere hvis muligheden byder sig, og hvis man vil gøre fremskridt på badmintonbanen. 

Ungdomsafdelingen spiller hver dag i Skinderskovhallen kl. 15.30-18.30. Spillerne er inddelt i træningsgrupper for begyndere, let øvede og øvede. Derudover udpeger trænerne nogle spillere til specialtræning. Der er IKKE træning i skoleferierne.

I løbet af sæsonen er der en del sociale aktiviteter for klubbens egne medlemmer, bl.a. opstartsdag/weekend, pizzahygge, klubmesterskaber samt jule- og sommerafslutning. Du kan læse mere om det under punktet "Sociale aktiviteter".

Desuden afholder klubben åbne turneringer med deltagere fra mange andre klubber.

Nybegynder

Er du nybegynder, kan du til at starte med låne en ketsjer af klubben, indtil du finder ud af, om badminton er noget for dig. Så alt du behøver, for at være klar til træning, er et par indendørssko med lyse såler og en drikkedunk til vand.

Ønskes mere information om livet i ungdomsafdelingen, så skriv til ungdom@herlevhjortenbadminton.dk 

Turneringsretningslinjer for forældre til HHB-spillere kan hentes her.


Følg med på vores sociale medier

Facebook

Instagram

Vores sponsorer