Ungdomsudvalget (USU) 

Ungdomsudvalget i HHB består af forældre til klubbens ungdomsspillere. Som udgangspunkt er alle aldersgrupper repræsenteret. Udvalget mødes ca. 6-7 gange om året og vælges for to år ad gangen.
 
USU sørger for koordinering af alt det praktiske i forbindelse med klubbens ungdomsaktiviteter. Men der er altid brug for ekstra hjælp, så skriv til ungdom@herlevhjortenbadminton.dk hvis du skulle have lyst til at give en hånd med til de opgaver, der er i ungdomsafdelingen. Vi modtager selvfølgelig også gerne eventuelle gode ideer til klubbens ungdomsarbejde.
 
Der afholdes to forældremøder i løbet af sæsonen (oftest i september og januar måned) - et for forældre til nybegyndere og et for forældre til øvede spillere, hvor trænerne og ungdomsudvalget vil fortælle om målsætningen for HHBs ungdomsafdeling, ungdomsudvalgets rolle og hvilke aktiviteter der er i løbet af sæsonen. Invitation sendes ud særskilt. 

Ungdomsudvalget 2021/2022:

Hen over sommeren 2022 varetages USU-arbejdet af følgende medlemmer. Nye medlemmer vælges ved generalforsamlingen i august: 

  • Joan Krøyer Petersen (mor til Philip U17 og Sophie U13)
  • Thomas Saabye (far til Magne U15 og Siv U15)
  • Mikkel Dahl (far til Sofie U15 og William U11)
  • Jakob Frydkjær (far til Noah U17 og Signe U13)
  • Julie Trolle Boding (mor til Jacob U11)

Nyheder

Følg med på vores sociale medier

Facebook

Instagram

Vores sponsorer