Kort om motionisterne 

 

Som motionist i HerlevHjorten Badmintonklub har du mulighed for at spille sammen med andre spillere på et vist niveau. Vi har et onsdagshold, som er for øvede. På dette hold tager vi ikke imod nybegyndere, men vi er heller ikke elitespillere. Vi har ca. 30 medlemmer, og der dukker ca. 20-25 spillere op hver gang, som vi blander i double-kampe. Der er socialt en rigtig god stemning på holdet, og vi forsøger at holde 1-2 sociale arrangementer om året.


Vi spiller i to timer hver onsdag aften kl 18.30-20.30 (mødetid er dog 18.15), og vi deler aftenen op i 4 halve timer, hvor der bliver lagt spilleplan, og hvor du vil komme til at få op til 4 kampe (mindst 3), afhængigt af antal fremmødte og mulige oversiddere. Vi styrkeinddeler spillerne i 3 kategorier, således at man i videst mulige omfang kun spiller med og mod andre af nogenlunde samme "styrke". Vi har desuden træner på nogle onsdage, hvor dem der har lyst kan få noget intensiv træning i ½ time. Vi spiller fra midt i august til udgangen af juni - også i ferieperioder.

Nogle af vores spillere er med i DGI's holdturnering, og vi har hold tilmeldt i både mester/eliterækken, A-rækken og B-rækken, så hvis du kunne passe ind på de respektive hold og har lyst til at spille holdkampe ind imellem, skal du henvende dig til formanden for MSU - Eva Zib.

Vi har også begynderhold om mandagen og om torsdagen. Der vil således være mulighed for at spille fra kl. 18.30 til 19.30 mandag og/eller torsdag med andre nybegyndere. Den første halve time vil der (langt de fleste dage) være en træner, som laver forskellige øvelser, og den sidste halve time er der så frit spil med de andre.


Alle der er interesserede i at prøve at spille som motionist i Herlev/Hjorten Badminton kan henvende sig til Eva Zib på e-mail motion@herlevhjortenbadminton.dk eller tlf. 3153 0179. Der er mulighed for prøvetræning et par gange.

Hvis du gerne vil melde dig ind, kan du gå ind og oprette dig her på hjemmesiden og tilmelde dig hold 8000 (øvet motionist - onsdag). Det koster 930 kr pr. halve år, og deri er inkluderet bolde og træner.


Hvis du skal tilmelde dig vores begynderhold, skal du finde hold 8001 (begynder motionist - mandag) eller hold 8002 (begynder motionist - torsdag). Det koster 600 kr. pr. halve år, og deri er inkluderet bolde og træner.

Er du bedre end motionisterne, er der mulighed for at vælge senior- eller veteran-træning i stedet for.

 


 

Følg med på vores sociale medier

Facebook

Instagram

Vores sponsorer