Sociale aktiviteter
Vi lægger stor vægt på at skabe et godt socialt miljø og sammenhold for vores ungdomsspillere. Derfor tilbyder HHB en række sociale arrangementer i løbet af sæsonen, hvor der både er fokus på badmintonspillet og på at lære hinanden bedre at kende på kryds og tværs af køn og årgange:
 
Fredagshygge
Ca. hver anden måned inviteres der til fredagshygge, og det er for alle ungdomsspillere i HHB.
Du kan se i sæsonkalenderen hvilke fredage det er i sæsonen. Fredagshygge afholdes i hallen og er kl. 18.30 - 21.00.
Vi spiller badminton, hygger os og spiser pizza. Der vil altid være forældre til stede.
Det koster 50,00 kr. pr. gang at deltage. Pengene afleveres til de forældre, der er i hallen. Der er ingen tilmelding - man dukker bare op.
 

Opstartsweekend

Lige inden træningen går i gang i august, inviterer vi til opstartsweekend. Vi skal have gang i fødderne igen efter ferien med en masse spil og træning. Det er uden overnatning, men med middag lørdag aften for de ældste. 
 
Familieton
USU medlemmer og ungdomstrænere bruger en søndag eftermiddag sammen med de nye spillere og deres forældre et par gange om året. Vi tilbringer et par timer på banerne og lærer hinanden at kende. Vi slutter dagen af med kaffe og medbragt kage.
 
Pigesamling
To pigeungdomstrænere arrangerer pigesamlinger for alle piger i klubben ca. 2 gange om året for at styrke sammenholdet pigerne imellem. Spillet er i centrum men er krydret med forskellige aktiviteter.
 
Juleturnering
Der afholdes to separate juleturneringer i december måned; en for U15, U17 og U19 spillere og en for U9, U11 og U13. Juleturneringen foregår i den almindelige træningstid. Trænerne sørger for julesjov på banerne, vi spiser julemad og spiller banko. Der vil begge dage være to repræsentanter fra USU til stede, som sørger for det praktiske. HUSK nissehue !
 
Klubmesterskab
Efter hvert års veloverstået klubmesterskab arrangerer USU middag for alle klubmedlemmer. Ungdomsspillernes forældre er også velkomne til at deltage. Læs iøvrigt mere om klubmesterskabet under punktet "Turneringer".

Berlintur
Hvert år i påsken, tager HHB sammen med Lyngby Badmintonklub på en 4 dags tur til Berlin, for at spille badmintonturnering og være sociale. Invitation udsendes i løbet af foråret og turen er for U13 - U19 spillere, der deltagere altid trænere og forældre ledere med på turen.
 
24-timers turnering
Som afslutning på sæsonen afholdes 24-timers turnering for alle ungdomsspillere. Vi hygger med alle mulige former for spil, konkurrencer og lege i 24 timer. Der vil være mulighed for at sove på skift i hallen, men man skal ikke forvente at sove mere end et par timer. Ungdomstrænerne sørger for selve arrangementet, mens USU sørger for mad og drikke.  

 

 

 

Nyheder

Følg med på vores sociale medier

Facebook

Instagram

Vores sponsorer