Sociale aktiviteter

Vi lægger stor vægt på at skabe et godt socialt miljø og sammenhold for vores ungdomsspillere. Derfor tilbyder HHB en række sociale arrangementer i løbet af sæsonen, hvor der både er fokus på badmintonspillet og på at lære hinanden bedre at kende på kryds og tværs af køn og årgange:

Fredagshygge

To gange om året inviteres der til fredagshygge for alle ungdomsspillere årgang U9-U15.

Du kan se i sæsonkalenderen, hvilke fredage det er i sæsonen. Fredagshygge afholdes i hallen og er kl. 18.30-21.00.

Vi spiller badminton, hygger os og spiser pizza. Der vil altid være forældre til stede. Det koster 50 kr. pr. gang at deltage. Der er ingen tilmelding - man dukker bare op og betaler ved fremmøde.

Opstart

Lige inden træningen går i gang i august, inviterer vi til opstart i weekenden. Det foregår fordelt på to weekender, hvor de yngste spillere har en opstartsdag, mens de ældre har en opstartsweekend. Vi skal have gang i fødderne igen efter ferien med en masse spil og træning. Det er uden overnatning, men med middag lørdag aften for de ældste.

Juleturnering

Der afholdes to separate juleturneringer i december måned; en for U15, U17 og U19 spillere og en for U9, U11 og U13. Juleturneringen foregår i den almindelige træningstid. Trænerne sørger for julesjov på banerne, vi spiser julemad og spiller banko. Der vil begge dage være repræsentanter fra USU til stede, som sørger for det praktiske. HUSK nissehue!

Klubmesterskab

Klubmesterskabet finder sted i foråret, og det afsluttes hvert år med middag for alle klubmedlemmer. Ungdomsspillernes forældre er også velkomne til at deltage. Læs i øvrigt mere om klubmesterskabet under punktet "Turneringer".

Berlintur

I påsken tager HHB sammen med Lyngby Badmintonklub på en 4 dags tur til Berlin for at spille badmintonturnering og være sociale. Invitation udsendes i løbet af foråret og turen er for U13-U19 spillere, og der deltager altid trænere og forældre l på turen.

Sommerafslutning

I forbindelse med den sidste træning i sæsonen inviteres alle ungdomsspillere til sommerafslutning, som foregår udendørs. Der vil være leg og spil på tværs af årgangene, uddeling af præmier fra klubmesterskabet samt pizza.


Følg med på vores sociale medier

Facebook

Instagram

Vores sponsorer