Kort information om seniorafdelingen og

klubmiljøet 

Klubbens seniorafdeling består i øjeblikket af ca. 60 spillere - hovedsageligt i alderen 16-45 år. Det gør os til en af landets største seniorafdelinger. 

Vi har altid været kendt for at have mange turneringshold, der spænder bredt i styrke og niveau. Seniorafdelingens 5 turneringshold spiller i sæsonen 2021/2022 i:

1. holdet spiller i 3. division
2. holdet spiller i Danmarksserien
3. holdet spiller i Sjællandsserien
4. holdet spiller i Serie 1
5. holdet spiller i Serie 2

Som det fremgår, ligger vores turneringshold styrkemæssigt meget jævnbyrdigt. Det giver en stor bredde i klubben samt en god dynamik og høj intensitet til vores træninger. Se oversigten over alle Herlevs turneringshold lige her.
  

Træning og træningstider

Vi bryster os i høj grad af vores gode trænere og gode træningsmiljø, hvor spillerne er mødestabile og altid yder en dedikeret træningsindsats. Med en spillertrup på ca. 60 spillere er der altid mange til træning. Det giver gode rammer for udvikling og udfoldelse af den enkelte spillers ambitioner og talent. En god træning er en sjov træning. 

Som seniorspiller i HHB har du mulighed for at træne fra 1 gang om ugen og op til 3 gange om ugen. Vi træner om:
- tirsdagen skiftevis fra kl. 18.30–20.15 eller kl. 20.00–22.00, alt efter hvilken træning der passer til dit niveau
- torsdagen fra kl. 19.30-21.30, hvor der trænes samlet
- søndagen fra kl. 13.00-15.00, ca. 2 gange om måneden for de ekstra flittige
- mandag fra kl. 19.30-20.30, for de spillere der stadig er i udvikling. Træningen foreståes af Kim Bruun.
 
 

Niveauet

Seniortræningerne er for dig, der har et rimeligt niveau. Det kan f.eks. være, at du tidligere har spillet seniorholdkampe for en anden klub eller at du har spillet en del på et rimeligt konkurrenceniveau som ungdomsspiller. Har du ikke tidligere været en fast del af en struktureret træning eller spillet turneringskampe er niveauet på seniortræninger nok en smule for højt. Niveauet i seniortruppen spænder fra Serie 2 til toppen af 3. Division.
 
Du er altid velkommen til at komme og få en gratis prøvetræning, så vi kan finde ud af hvilken træning, der passer til dit niveau.
 
Skulle niveauet på seniortræningen være en smule for højt har vi andre voksenhold, hvor du har mulighed for at være med. Se mere under vores motionistafdeling

Kontakt Michala Weng, Seniorformand, hvis du ønsker at høre mere om klubben eller mulighederne for en prøvetræning på senior@herlevhjortenbadminton.dk eller 26808359.

 

Det sociale

I klubben har vi stort fokus på det sociale, og klubbens sociale sammenhængskraft er meget vigtig for. Der er dog bestemt også plads til ambitioner hos den enkelte spiller. Klubben vokser hvert år med mange nye spillere, og der har derfor altid været stort fokus på at få nye spillere integreret godt i klubben. Det er lige meget om du er 1. holdsspiller eller 6. holdsspiller - alle er sidestillet, og har de samme trænere og tager et fælles ansvar for, at vi har en velfungerende klub, hvor det sportslige går hånd i hånd med det sociale. 

I løbet af året arrangeres der mange forskellige aktiviteter på tværs af holdene, ligesom man ved hjemmekampe altid bliver og hepper på de andre hold, uanset hvem der spiller. Af aktiviteter kan bl.a. nævnes:

 • Fællesspisning og fest efter holdkampe
 • Grillaftener i Fælledparken
 • Sommertræning
 • Træningslejr
 • Sommerfest
 • Udklædningsfest
 • Julefrokost
 • Sæsonafslutningsfest
 • Skitur
 • Diverse fællesarrangementer (paintball, bowlingture, fællesture til turneringer mv.)
 • Vores egen Herlev turnering
 • Dream Team
 • .. og meget meget mere

 

 

 

Nyheder

Følg med på vores sociale medier

Facebook

Instagram

Vores sponsorer