Turneringer og klubmesterskab

Individuelle turneringer
HHB opfordrer alle ungdomsspillere uanset niveau til at deltage i individuelle turneringer. Tilmelding til individuelle turneringer foregår ved, at den enkelte spiller selv melder sig til og betaler indskuddet på sitet badmintonplayer.dk.

Er det første gang, du skal ud at spille, er her lige et par stikord:

 
For at tilmelde sig en turnering, skal man oprette en profil og et spillerID på badmintonplayer.dk. Opsætningen af din profil kan du læse mere om ved at følge vejledningen
 
Når du er oprettet som profil, kan du tilmelde dig en turnering under punktet Tilmeld dig på forsiden eller Turnering. Vælg en turnering ud fra din alder (U9, U11, U13, U15, U17, U19) og dit niveau. Alle starter med D-rækken for nybegyndere, og så kan du komme op i C-rækken, hvis du vinder nogle kampe og får point. Senere kan du avancere til B-rækken, til A-rækken, til Mesterrækken og endelig til E, som er Eliterækken.
 
HHB afholder selv en række individuelle ungdomstuneringer hver sæson. Deltagelse i officielle turneringer, hvor HHB er arrangør, refunderes med 100 %, såfremt man også hjælper til i kiosken, ved at tage en vagt, bager kage eller lign.
 
Klubmesterskab
HHB afholder hvert år klubmesterskab ved sæsonafslutning - både for ungdom og seniorer. Her er alle velkomne til at deltage. De indledende kampe spilles i løbet af ugen, hvor almindelig træning er aflyst. Finalekampene spilles den efterfølgende lørdag, og dagen afsluttes med middag for alle klubbens medlemmer og forældre til ungdomsspillerne.
 
Turneringsretningslinjer for forældre til HHB spillere kan hentes her (kan drille i nogle browsere - tjek evt. for pop up-blokering). 


Følg med på vores sociale medier

Facebook

Instagram

Vores sponsorer