Turneringer og klubmesterskab

Individuelle turneringer
HHB opfordrer alle ungdomsspillere uanset niveau til at deltage i individuelle turneringer. Tilmelding til individuelle turneringer foregår ved, at den enkelte spiller selv melder sig til og betaler indskuddet på sitet badmintonpeople.dk.

Er det første gang, du skal ud at spille, er her lige et par stikord:
 
For at tilmelde sig en turnering, skal man oprette en profil på badmintonpeople.dk. Opsætningen af din profil kan du læse mere om ved at følge badmintonpeople.dk's egen vejledning på dette link. Her kan du i bunden af sitet også finde guides til det øvrige indhold på badmintonpeople.dk. 
 
Når du er oprettet som profil, kan du tilmelde dig en turnering under punktet Turnering / Tilmeld turnering. Vælg en turnering ud fra din alder (U9, U11, U13, U15, U17, U19) og dit niveau. Alle starter med D-rækken for nybegyndere, og så kan du komme op i C-rækken, hvis du vinder nogle kampe og får point. Senere kan du avancere til B-rækken, til A-rækken, til Mesterrækken og endelig til E, som er Eliterækken.
 
HHB refunderer en del af udgiften, som er forbundet med deltagelse i de individuelle turneringer for de helt nye spillere. Der gives et tilskud på 100 kr. pr. turnering (uanset hvor mange kategorier man stiller op i) - dog til max. 3 turneringer pr. sæson. Skema til turnering refusion kan hentes her. 
 
HHB afholder selv 4 individuelle ungdomstuneringer hver sæson. Deltagelse i officielle turneringer, hvor HHB er arrangør, refunderes med 100 %, såfremt man også hjælper til i kiosken, ved at tage en vagt, bager kage eller lign.
 
Klubmesterskab
HHB afholder hvert år klubmesterskab ved sæsonafslutning - både for ungdom og seniorer. Her er alle velkomne til at deltage. De indledende kampe spilles i løbet af ugen, hvor almindelig træning er aflyst. Finalekampene spilles den efterfølgende lørdag, og dagen afsluttes med middag for alle klubbens medlemmer og forældre til ungdomsspillerne.
 
Turneringsretningslinjer for forældre til HHB spillere kan hentes her.

Nyheder

Følg med på vores sociale medier

Facebook

Instagram

Vores sponsorer