Motionist i HHB 

 
Som motionist i HerlevHjorten Badmintonklub har du mulighed for at spille sammen med andre spillere på et vist niveau. Vi er ikke nybegyndere (og tager heller ikke imod helt nybegyndere), men vi er heller ikke elitespillere. Vi har ca. 30 medlemmer, og der dukker ca. 20-25 spillere op hver gang, som vi blander i double-kampe. Der er socialt en rigtig god stemning på holdet, og vi forsøger at holde 1-2 sociale arrangementer om året. 

Vi spiller i to timer hver onsdag aften kl 18.30-20.30 (mødetid er dog 18.15), og vi deler aftenen op i 4 halve timer, hvor der bliver lagt spilleplan, og hvor du vil komme til at få op til 4 kampe (mindst 3), afhængigt af antal fremmødte og mulige oversiddere. Vi styrkeinddeler spillerne i 3 kategorier, således at man i videst mulige omfang kun spiller med og mod andre af nogenlunde samme "styrke". Vi har desuden træner på nogle onsdage, hvor dem der har lyst kan få noget intensiv træning i ½ time. Vi spiller fra midt i august til udgangen af juni - også i ferieperioder.

Nogle af vores spillere er med i DGI's holdturnering, og vi har hold tilmeldt i både mester/eliterækken, A-rækken og B-rækken, så hvis du kunne passe ind på de respektive hold og har lyst til at spille holdkampe ind imellem, skal du henvende dig til formanden for MSU - Eva Zib.

Alle der er interesserede i at prøve at spille som motionist i Herlev/Hjorten Badminton kan henvende sig til Eva Zib på e-mail motion@herlevhjortenbadminton.dk eller tlf. 3153 0179. Der er mulighed for prøvetræning et par gange.

Hvis du gerne vil melde dig ind, kan du gå ind og oprette dig her på hjemmesiden og tilmelde dig hold 8000 (Motionist). Det koster 910 kr pr. halve år, og deri er inkluderet bolde og træner.

Er du bedre end motionisterne, er der mulighed for at vælge senior- eller veteran-træning i stedet for.